Refik Kaplan per 1 juli bestuurder bij Treant Zorggroep

Hoogeveen – De raad van toezicht van Treant Zorggroep heeft Refik Kaplan per 1 juli 2020 benoemd tot lid raad van bestuur en chief medical officer.

 

Kaplan heeft een brede ervaring als bestuurder en medisch specialist. Sinds 2008 is hij als cardioloog verbonden aan Saxenburgh. Hij heeft daar tevens zijn sporen verdiend als voorzitter van de medische staf en medisch manager. Sinds 2017 was hij naast zijn werk als cardioloog lid van de raad van bestuur van Saxenburgh.

Roelof Jonkers, voorzitter raad van toezicht: ‘We verheugen ons op de komst van Refik Kaplan. We zijn blij met de ervaring, deskundigheid en kennis van de regio die hij meebrengt. Het is fijn dat straks met zijn komst de raad van bestuur weer op sterkte is’.

‘Ik kijk ernaar uit om me te gaan inzetten voor Treant Zorggroep en samen met mijn collega-bestuurders en alle samenwerkingspartners verder te bouwen aan een toekomstgerichte organisatie’, aldus Kaplan.

De raad van bestuur van Treant Zorggroep bestaat vanaf 1 juli naast Refik Kaplan uit Ron Akkerman en bestuursvoorzitter Paula Nelissen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord