112/Misdaad

Geruchtencircuit oververhit na vechtpartijtje op school

Hoogeveen: De redactie werd vrijdagmorgen benaderd door vragen en berichten over een vechtpartij die op het schoolplein van de locatie Harm Smeenge van het RSG Wolfsbos zou hebben plaatsgevonden.. Er zou zelfs sprake zijn van een steekpartij volgens de geruchten.

Naar aanleiding van de geruchten heeft de schoolleiding besloten de ouders via een mail op de hoogte te brengen van het gebeuren en daaruit blijkt dat het geruchtencircuit snel oververhit is geraakt.

Volgens de mail is er op het schoolplein een ruzie tussen leerlingen uitgemond in een handgemeen buiten het schoolterrein. De politie werd ingeschakeld en die was zeer snel ter plaatse. Docenten hadden echter op dat moment de zaak al onder controle gebracht.

Er bleek geen sprake te zijn van wapens (een mes, volgens de geruchten) en niemand had ernstige verwondingen opgelopen. De politie heeft geen arrestaties verricht.

De betrokken leerlingen zijn door de schoolleiding geschorst en nadere maatregelen volgen. In de loop van de morgen  werden de andere leerlingen van de school op de hoogte gebracht van het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen