Voorstelling De Kracht van Beleving ontvangt cheque van Leefbaarheidsfonds

Hoogeveen: Op donderdag 31 mei jl. werd de voorstelling ‘Vind je het gek’ uitgevoerd in Het Oor in Hoogeveen. Voor het mede mogelijk maken van de voorstelling in Hoogeveen ontving organisatie De Kracht van Beleving, die het stuk op de planken brengt, een mooie bijdrage van € 450,- van het Leefbaarheidsfonds Hoogeveen.

Deze muzikale theatervoorstelling is gebaseerd op waargebeurde verhalen en indringende portretten van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het is een ontroerend, humorvol en oprecht theateronderzoek naar de dunne scheidslijn tussen normaal en gek. Wat zorgt ervoor dat de ene persoon wel aan de goede kant blijft en wie bepaalt wat de goede kant eigenlijk is? De voorstelling kon in Hoogeveen op een enthousiast publiek rekenen. Voor wie deze graag nog wil zien: in november is er nog een voorstelling in Assen.

Steun het Leefbaarheidsfonds

Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties van het Hoogeveense bedrijfsleven. Nieuwe bedrijven die via het fonds een bijdrage willen geven aan kleine sociale initiatieven in de gemeente worden van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Bent of kent u een bedrijf dat hieraan wil deelnemen in de vorm van een donatie, neemt u dan contact op met de heer Jan Ballast, voorzitter van het Leefbaarheidsfonds via e-mail: jan71.ballast@gmail.com. Het Leefbaarheidsfonds gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord