ChristenUnie Hoogeveen heeft nieuw bestuur

Hoogeveen: Op 4 juni heeft de ChristenUnie Hoogeveen een nieuw bestuur gekozen. Het oude bestuur was door vertrek en verhuizing van twee bestuursleden uitgedund tot twee leden: Henk Lovers en Pieter Feijer. Zij hadden aangegeven na de gemeenteraadsverkiezingen ook te willen stoppen als bestuurslid. De vereniging is bijzonder blij en dankbaar dat er vier leden bereid zijn de bestuurstaken op te gaan pakken.

Het nieuwe bestuur bestaat uit: Joke Top (voorzitter), Alfred Mulderij (secretaris), Koene Hofstee (penningmeester) en Renske Werkman (algemeen lid). Joke Top is geen onbekende binnen de Hoogeveense politiek. Zij was de afgelopen vier jaar opvolgend raadslid binnen de gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie. Alfred Mulderij is al een aantal jaren een actief lid binnen de vereniging, Koene Hofstee en Renske Werkman zijn relatief nieuwe leden die zich graag voor de vereniging in willen zetten.
Joke Top (voorzitter): ´Ik ben ontzettend blij dat we met zo´n mooie club mensen kunnen starten als bestuur. We zijn allemaal enthousiast om als bestuur aan de slag te gaan. De komende maanden gaan we gebruiken om samen met de fractie goed door te spreken welke doelen wij ons de komende jaren gaan stellen. Ook wil ik graag met het bestuur verder werken aan de zichtbaarheid van onze partij. De zichtbaarheid bij onze leden maar ook in de Hoogeveense samenleving. Er gebeuren veel mooie dingen binnen de partij en die wil ik graag actief naar voren brengen´.

20180604_214952

Geef een reactie