GGZ Drenthe krijgt partytenten van Gamma voor veilig raambezoekje

Hoogeveen – Het motto van GGZ Drenthe: Wij zien mensen! In deze moeilijke coronatijd met alle maatregelen leken de ouderen van de acute opname in Hoogeveen toch niet gezien te worden. Vele acties komen voorbij om de eenzame ouderen een hart onder de riem te steken omdat men hun geliefde familie moet missen.

Deze doelgroep lijkt hierbij wat vergeten te worden. Juist deze doelgroep heeft de steun van hun familie lid zo hard nodig. Deze patiënten komen uit een thuissituatie en moeten nu hun echtgenoot kinderen missen. Ook een weekend op verlof in deze tijd is niet mogelijk. Dit valt de patiënten erg zwaar!!

Gamma Hoogeveen zag deze mensen wel en hielp hier geheel belangeloos bij door twee partytenten te verstrekken om hiermee een plek te creëren ( met een veilige scheidingswand) om toch familieleden te kunnen ontvangen en spreken met net dat beetje privacy die ieder mens nodig heeft. De patiënten zijn de Gamma hier erg dankbaar voor en een half uur na plaatsing werd de tent al in gebruik genomen!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord