Omwonenden Steenbergerpark roepen op tot oplossing

Hoogeveen – Sinds de Corona pandemie heeft toegeslagen zoekt de jeugd zijn of haar toevlucht in parken en andere hang plekken. Als de jeugd netjes zijn of haar rommel opruimt zullen weinig mensen hier over vallen. Echter is er na een klachtenregen die uit Pesse kwam, nu ook een klachtenstroom  van de rommel die achter blijft in het Steenbergerpark in Hoogeveen. 
Vooral met mooi weer is het een wekelijks terugkomend gebeuren, mensen zitten in het park, wat heel begrijpelijk is aldus omwonenden in deze moeilijke tijd. Waar buurtbewoners zich aan irriteren en boos om maken is het veelal achterblijven van het afval. De oorzaak ligt niet alleen bij de hangjongeren maar ook bij de beheerders van het park. De prullenbakken puilen regelmatig uit van de afval, maar worden zeer zelden geleegd.
De omwonenden vinden dit zonde van het park en roepen op tot een oplossing. Of die nou van de gemeente moet komen of van de hangjongeren, dat maakt niet uit. Het afvalprobleem moet worden opgelost om het park leefbaar, gezond en netjes te houden.
Foto’s van een bezorgde omwonende
Deel dit bericht!

2 gedachten over “Omwonenden Steenbergerpark roepen op tot oplossing

  • 18 april 2020 om 22:03
   Permalink

   Echt wel!

   Grammaticaal kan het wellicht niet kloppen maar iedere Nederlander weet wat er bedoelt wordt.

Geef een antwoord