Zakelijk

Vero Moda en Jack&Jones hebben winkels weer geopend

Hoogeveen – Inmiddels zijn de winkels VERO MODA en JACK & JONES weer geopend in Hoogeveen. Klanten kunnen veilig komen shoppen met erg leuke kortingen! In de gekozen filialen die open gaan kan het team optimale veiligheid garanderen voor zowel de klanten als voor henzelf. De keuze om niet alle winkels te openen heeft onder meer te maken met de grootte van de winkelpanden en de locaties/bereikbaarheid van de winkels. Het openen van de winkels is in goed overleg geweest met de medewerkers.

De winkels zullen er alles aan doen om de gezondheid en veiligheid van de medewerkers én klanten te waarborgen. De medewerkers hanteren aanbevelingen en richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tot een minimum te beperken. Een strikte focus op hygiëne is belangrijker dan ooit. De vakkundige medewerkers zijn hiervan op de hoogte en hebben uitgebreide instructies gehad m.b.t persoonlijke hygiëne en de hygiëne richtlijnen voor klanten. De hoogste prioriteit van het personeel is dan ook om tijdens het shoppen de gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten te waarborgen. Daarbij roepen de medewerkers de klant op om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, zowel in termen van fysieke afstand tot de medewerkers en andere klanten, als in termen van basishygiëne. Deze maatregelen worden d.m.v. verschillende signings buiten en in de winkels gecommuniceerd. Uiteraard worden de ontwikkelingen van het coronavirus en de updates van de autoriteiten nauwlettend gevolgd en passen wij onze maatregelen voortdurend hierop aan.

De winkels hanteren aangepaste openingstijden en zullen open zijn van 12:00 tot 17:00u. Voor meer informatie over de openingstijden kunnen klanten contact opnemen met dichtstbijzijnde filialen of de websites raadplegen. Daarnaast zijn alle actuele openingstijden ook te vinden via Google.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen