Video’s over rust, hoop en troost

Hoogeveen: In dit bericht wil de redactie een tweetal video’s vertonen die wij op de redactie ontvingen, Eén betrof het een dronevlucht over het Steenbergerpark, de ander betreft een opname van alle klokken van de PKN-kerken in Hoogeveen.

De eerste is om te tonen dat men afstand houden en binnen blijven werkt. De tweede voor degene die troost halen uit het geluid van kerkklokken. Ten slotte een video van een deel van het miniconcert ‘Music for Hope’ van Andrea Bocelli van 1e paasdag.

Anne Kuipers: Afgelopen weken heeft de Hoogevener  een opname gemaakt van alle klokken van de PKN-kerken in Hoogeveen, ter bemoediging van iedereen in deze moeilijke tijd van de Coranacrisis.

Corne Kuijper: Regelmatig maak ik beelden in, en rondom Hoogeveen met mijn drone. Deze keer was ik in het Steenbergerpark  op woensdag 15 maart in de middag ± 15:00 uur. Er word goed geluisterd naar de richtlijnen van het RIVM, vanwege het coronavirus want  het was er erg rustig, gelukkig. door het mooie weer kon ik het niet laten om toch even te vliegen.

Andrea Bocelli: Tot slot een tip van de redactie. Op eerste paasdag, 12 april 2020, gaf operazanger Andrea Bocelli een kort concert dat live werd op internet werd uitgezonden. Hij zong een aantal liederen ter troost. Het korte concert, dat inmiddels 36.3 miljoen keer is bekeken, kreeg de titel mee “Music for Hope”. Hieronder het lied ‘Amazing Grace’ dat velen zal aanspreken.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord