MX Team Soer scoort goed met DMX

Hoogeveen – Mx Team Soer uit Hoogeveen presteert goed op de landelijke crossbanen. In het weekend van 1 en 2  juni hebben de jongens goed gereden op crisiscross maar helaas een plek naast het podium gehaald.

Op 3 juni was er de race in Vledderveen op het terrein van M.R.T.O Vledderveen.  Mathieu had tijdens de 1e manche een goede start, met als resultaat een 3e plaats. Tijdens zijn tweede manche moest hij uitwijken voor zijn buurman-rijder, door deze uitwijkmanoeuvre kwam Mathieu helaas op de 4e plek terecht. Het uiteindelijke dagresultaat was een knappe 3e plaats op het podium.

Thijmen had in zijn 1e manche geen goede start. Toch kon hij ondanks alles goed naar voren rijden en in zijn ritme komen. En werd uiteindelijk als 19e afgevlagd. De 2e manche ging de start al een stuk beter. Met goede inhaal- en blokkeeracties liet hij zeer goede dingen zien en eindigde uiteindelijk als 17e. Een nette dagtotaal met een 19e plaats waar hij wel tevreden mee was.

Aankomend weekend hebben de jongens ook weer een druk weekend. Zaterdag zijn er de clubwedstrijden in Westerbork. En zondag staat er een race in Delfzijl op het programma.

Bent u geïnteresseerd in deze sport of wat deze stoere jongens uit Hoogeveen elk weekend presteren, dan bent u van harte welkom op hun  Facebookpagina. Hier kunt u alle uitslagen en wedstrijden terugzien.