Paasattentie voor Saxenburgh medewerkers dankbaar aanvaard

“Het is echt ongelooflijk wat wij in deze tijd van coronacrisis allemaal krijgen aangeboden voor onze medewerkers, wij zijn hier diep van onder de indruk.” Dat zegt P&O-manager José Hoffs van zorgorganisatie Saxenburgh.

Dankzij een groots gebaar van Rituals, kunnen medewerkers met Pasen een verrassing tegemoet zien om een ‘betekenisvol moment’ voor zichzelf te creëren.

 

Saxenburgh wordt nog steeds bedolven onder de liefdadigheidsacties van ondernemers en privépersonen, voor zowel bewoners in de ouderenzorglocaties, de patiënten in het ziekenhuis, als ook de medewerkers. Dankbaar zijn ze voor alle initiatieven, groot en klein, hoewel ze niet alles kunnen accepteren, hoe goed de intentie ook is. “Hoe lief bedoeld is het, als iemand thuis mondmaskers gaat naaien, of pizza of taart wil bezorgen, of muziek gaat maken, een tekening opstuurt, kledingbonnen beschikbaar stelt, hand-en-spandiensten aanbiedt, of voor onze medewerkers een verwenpakketje beschikbaar stelt. Echt ontzettend fijn.”

 

De medewerkers van Saxenburgh voelen zich enorm gesteund in deze moeilijke tijden, waarin zij onverminderd klaar staan voor hun patiënten en cliënten in het ziekenhuis, in de ouderenzorg, revalidatie en thuiszorg.

Deel dit bericht!

Geef een reactie