Nieuwe datum voor bevrijdings-voorstelling van het HCM

Hoogeveen – De schrijfster Marga Kool heeft voor het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM een indrukwekkend muziekverhaal met liedteksten geschreven. HCM wilde de première van deze bijzondere voorstelling op 28 mei opvoeren in de grote zaal van de Tamboer. De titel van de productie is: “Het lied van de Vrijheid”.

Marga Kool zou dan zelf het verhaal voordragen, afgewisseld met de door Gezinus Veldman geschreven liederen gezongen door het mannenkoor, de solisten het International True Colors Choir en kinderen. Helaas is het als gevolg van de coronacrisis en daardoor de sluiting van ook theater de Tamboer niet mogelijk om deze voorstelling op 28 mei te laten doorgaan.

Na overleg met theater de Tamboer is er voor gekozen om de eerste voorstelling van het: “Lied van de vrijheid” te geven op 3 maart 2021 in de Tamboer. Mensen die al kaarten gekocht hadden voor de première krijgen daarover bericht en zijn natuurlijk zeer welkom op de nieuwe datum.

De bedoeling was om na de première in mei 2020 ook in dit jaar een tour met deze voorstelling te maken in theaters en kerken in de provincie Drenthe. Het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM kiest er voor om dit pas te gaan doen nadat de thuishaven van het koor, Hoogeveen, de primeur heeft gehad op 3 maart 2021.

Het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM heeft een subsidie gekregen van de gemeente Hoogeveen. Daardoor kan de entreeprijs worden beperkt tot € 15,- inclusief een afsluitend drankje. Kaarten voor de avond van 3 maart 2021 zijn verkrijgbaar via de website van De Tamboer in Hoogeveen: https://detamboer.nl/voorstellingen

Reeds eerder gekochte kaarten zijn vanzelfsprekend ook voor die datum geldig.

Deel dit bericht!

Geef een reactie