Comfortfloors en Het miniatuurtje verrassen ouderen in Noordscheschut

Noordscheschut – Ook voor zelfstandig thuiswonende ouderen is het op het moment ook anders als anders. Normaal gesproken is het paasweekeinde een feest waarbij kinderen, kleinkinderen en misschien zelfs wel al achterkleinkinderen even op bezoek komen.  

Met de coronacrisis is dit op het moment niet altijd even vanzelfsprekend. Daarom leek het Edwin Talen van Comfortfloors en Pim Boer van Het Miniatuurtje een leuk idee om ook deze ouderen een hart onder de riem te steken. Edwin ging donderdag samen met zijn vrouw Miranda en dochter Fayèn  dan ook op pad met een bus vol rozen. Iedere oudere van 67 jaar en ouder in Noordscheschut kreeg een mooie fleurige potroos uitgereikt. Fayèn  zorgde er voor dat er ook een lekker zakje paaseieren uitgereikt werd aan de mensen.

Denk ook aan de ouderen en kwetsbaren
Natuurlijk is het advies zoveel mogelijk binnen te blijven. Maar een kleine helpende hand bij ouderen of kwetsbare mensen is niet verboden. Zelfs gewenst! Denk hierbij aan een boodschapje meenemen als u zelf boodschappen doet, de container aan de weg zetten of een klein (telefonisch ) sociaal gesprekje. Vooral in deze tijd!
Deel dit bericht!

Geef een antwoord