Sport

Thrianta speelt volgend jaar ook weer tweede klasse

De afgelopen periode was het voor de ittica-formatie afwachten wat er zou gebeuren met de competitie. Want alle wedstrijden waren al afgelast door het KNKV. Maar nu is er ook duidelijkheid over de afwerking van de competitie

Zaal competitie

De geel blauwen zouden nog drie wedstrijden in de zaal moeten spelen dit jaar. Maar deze worden niet meer gespeeld, de stand die er nu is na elf speelronden is de eindstand. Voor de Hoogeveeners betekend dat er een keurige vierde plaats is behaald. Zeker na de promotie van afgelopen jaar is dat een prima prestatie. Vooral thuis in het activum was Thrianta niet te kloppen alleen kampioen EKC Nääs wist één punt mee te nemen uit Hoogeveen. Alle andere wedstrijden wisten de geel blauwen te winnen.

Veld competitie.

Voor de veld competitie stonden er nog zes wedstrijden op het programma. Maar deze waren ook al allemaal afgelast door de corona maatregelen. Het KNKV heeft besloten om deze competitie als niet gespeeld te beschouwen. Dus zal er geen promotie en degradatie regeling actief zijn. Hierdoor komt Thrianta ook op het veld volgend seizoen weer uit in de tweede klasse.

Geef een reactie