Algemeen

Team Verkeer Noord-Nederland daagt kinderen uit om te stoepkrijten

Hoogeveen – Vanwege alle huidige maatregelen zijn veel kinderen aan het tekenen geslagen. Een leuke en positieve bijdrage voor veel mensen.
Team verkeer Noord- Nederland dagen kinderen uit om de mooiste tekeningen te maken en deze te delen op het instagram account van Team verkeer Noord Nederland. Daarom zullen de agenten volgende week 10 volgers van het  Instagram account  van de politie, willekeurig, selecteren die een politie-stoepkrijtpakket van Team Verkeer Noord-Nederland thuisbezorgd krijgen met de politiemotor of Audi.
Wil je kans maken?
Enkele simpele spelregels:
– het krijt is bestemd voor jonge kinderen
– je moet ons account op Instagram volgen
– je woont in Groningen, Friesland of Drenthe
– er wordt geloot uit de volgers die een reactie hebben geplaatst onder het bericht op Instagram
– de gemaakte tekening mag worden gedeeld op social media
Delen van dit bericht wordt gewaardeerd. We willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven hieraan mee te doen.
Cornona:
Natuurlijk worden de pakjes stoepkrijt ingepakt en door ons afgegeven met inachtneming van de Corona-regels!
Einde actie:
Deze actie loopt tot de uitslag bekend is gemaakt op het  Instagram-account.

Stoepkrijt weggeefactie!

Stoepkrijt weggeefactie! (Gedeeld bericht vanaf ons account op Instagram: https://www.instagram.com/teamverkeer_nn/)Vanwege alle huidige maatregelen zijn veel kinderen aan het tekenen geslagen. Een leuke en positieve bijdrage voor veel mensen.Wij dagen die kinderen uit om de mooiste tekeningen te maken en deze te delen met ons en anderen. Daarom zullen wij volgende week 10 volgers van ons Instagramaccount, willekeurig, selecteren die een politie-stoepkrijtpakket van ons thuisbezorgd krijgen met de politiemotor of Audi.Wil je kans maken?Enkele simpele spelregels:- het krijt is bestemd voor jonge kinderen- je moet ons account op Instagram volgen- je woont in Groningen, Friesland of Drenthe- er wordt geloot uit de volgers die een reactie hebben geplaatst onder het bericht op Instagram- de gemaakte tekening mag worden gedeeld op social mediaDelen van dit bericht wordt gewaardeerd. We willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven hieraan mee te doen.Cornona:Natuurlijk worden de pakjes stoepkrijt ingepakt en door ons afgegeven met inachtneming van de Corona-regels!Einde actie:Deze actie loopt tot de uitslag bekend is gemaakt op ons Instagram-account. ^NH

Gepostet von Team Verkeer Noord-Nederland am Dienstag, 7. April 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen