Dorpsfeest Fluitenberg 2018

Fluitenberg – woensdagavond 13 juni start het dorpsfeest in Fluitenberg om 19.00 uur met blind volleybal. Meetellend voor de stratenzeskamp. De Raatakkers doet dit jaar als nieuw straat voor de 1e keer mee.Ook is op woensdagavond de keuring van de straatversiering.

Donderdagavond gaat het feest verder met kaarten voor 6kamp teams maar oom vrije deelnamen. We gaan Jokeren en klaverjassen. Aanvang 19.30 uur.
vrijdag om 18.30 is de officiële opening van het dorpsfeest door Ina Prins. Voorzitter van Dorpsbelangen Fluitenberg. Gevolgd door een kinderoptocht.
Om 19.30 uur gaan we verder met Fluitenberg Got’s Talent voor de jeugd.
Om +/- 21 uur gevolgd door de stratenplayback. Elk jaar weer een volle tent.
De avond wordt afgesloten met muziek van een DJ.

zaterdag gaan het feest verder met de 6 kamp spelen. Ze beginnen om 10 uur en gaan door tot ongeveer 16.00 uur.
Ook zijn er die morgen activiteiten voor de kinderen georganiseerd door de activiteitencommissie. Daarna is de prijsuitreiking.
Tijdens het hele dorpsfeest is er een heuse zweefmolen aanwezig. En daarnaast is er dit jaar ook een schiettent. Ranja wordt gratis beschikbaar gesteld door de pachters van het Overschotje. Andre en Gea Baas. Op zaterdagmiddag is er een suikerspin. Beschikbaar gesteld door de Klootschietvereniging.
Om 20 uur gaat we staten met de V.I.P. show met een act bij de entre en daarna diverse optredens waarin Fluitenbergse thema,s zijn verwerkt.
In de Vrolijke V.I.P. Show gaat Marc Vrolijk op zoek naar échte VIPS. Waar Bekende Nederlanders zichzelf doorgaans als VIPS beschouwen beweert Marc het tegendeel. Met kwinkslagen en absurde vergelijkingen komt hij tot de conclusie dat de echte VIPS in de zaal zitten. Betrokken mensen, of dat dorpsgenoten, personeel, vrijwilligers of familie betreft maken het verschil.

afsluiting feestweek met de band EMPIRE

Rond 21.30 gaat het feest verder met de fantastische band EMPIRE. Vorig jaar een fantastisch succes en daarom dit jaar weer in Fluitenberg. Ze zetten de hele tent op de kop.
Zeg maar dag tegen de doordeweekse sleur. Zeg maar dag tegen je baas, je school of al je andere doordeweekse verplichtingen. Het is de hoogste tijd om er eens lekker op uit te gaan. Om helemaal uit je dak te gaan, om al feestend mee te zingen met de grootste rock-, pop- en feestklassiekers uit binnen- en buitenland. Mee dansen, schreeuwen en gek doen op het beste, meest brede repertoire wat Nederland (en omstreken) te bieden heeft.
Het is tijd voor een avond die je nooit meer vergeet. Het is tijd voor EMPIRE!

Dorpsfeest Fluitenberg 2018
Wanneer: van 13 t/m 16 juni

Deel dit bericht!

Geef een antwoord