De Tamboer streamt singer-songwriter festival voor thuisblijvers

De Tamboer, organiseert het theater wel een alternatief voor alle thuisblijvers: vanaf 20.00 uur is er op het Youtube-kanaal van De Tamboer een livestream te zien met liedjes van Hannah Mae, YORI en Christof van der Ven. Met de livestream geeft De Tamboer toch een voorproefje van het festival, dat op zaterdag 27 februari 2021 alsnog zal plaatsvinden in De Tamboer. Dan is Lucky Fonz III ook van de partij.

Live optredens van Hannah Mae, YORI en Christof van der Ven

YORI

Yori Swart heeft een warme, soulvolle stem en een unieke manier van fingerpicking-gitaarspel. Ze speelt als vaste gitariste en zangeres in de liveband van Ilse DeLange. Yori combineert pop, blues en country in een eigenzinnige songwriting-stijl.

 

Hannah Mae
Er stroomt muziek door de aderen van deze jonge, rootsy singer-songwriter uit Emmen. Ze schreef al liedjes samen met Ilse Delange, Daniël Lohues, Stephanie Struijk, JB Meijers, Bertolf en Matthijs van Duijvenbode. Niet de minste namen dus. Hannah staat klaar om de Drentse provinciegrenzen te overstijgen.

 

Christof van der Ven

Christof begon in de straten en pubs van Galway met spelen, later vertrok hij naar Londen. Naast zijn werk als kok in een restaurant, trad hij steeds meer op. Zo opende hij als support act voor The Staves, The Boxer Rebellion en Bear’s Den. Sinds 2016 speelt hij zelfs als bandlid van Bear’s Den op festivals als Glastonbury, Rock Werchter en Pinkpop en toert hij wereldwijd. Maar daarnaast treedt hij ook op met zijn eigen werk.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord