Herqua Sports doneert van elk verkocht shirts 1 aan zorginstellingen en ziekenhuizen

Hoogeveen – Iedereen heeft het lastig in deze coronacrisis. Niet alleen de patiënten, maar ook de zorgverleners die werkzaam zijn in de zorgsector. Zij kunnen namelijk wel wat hulp gebruiken. De verplegers hebben het namelijk ontzettend warm in de beschermende coronapakken en zoeken nu massaal sportshirtjes.

Een sportshirtje onder de beschermende kleding zorgt voor een stuk meer verkoeling en maakt het werken met de Corona patiënten een stuk comfortabeler. Om deze reden hebben wij besloten om sportshirts te doneren, zodat de zorgverleners deze onder hun pak kunnen dragen.

De oproep op Facebook is inmiddels duizenden keren bekeken en de steun is enorm! Wij kunnen dit namelijk niet alleen! Om het aantal te doneren shirts zo groot mogelijk te maken vragen wij jouw hulp. Voor elk sportshirt dat jullie kopen bij Herqua Sports doneren wij er één. In deze tijden moet je namelijk fit en gezond blijven. Door regelmatig te sporten verhoog je jouw weerstand en verminder je dus de kans dat jij ziek wordt. Dus help mee, blijf fit, koop een sportshirt op www.herqua.nl of in de winkel en wij doneren er een aan een zorginstelling!

FACEBOOKLINK

Deel dit bericht!

Geef een antwoord