Laat je Hoogeveense hart spreken, shop lokaal!

Hoogeveen – Laat je Hoogeveense hart spreken, shop lokaal! Die oproep doet het college om de omzet bij de Hoogeveense centrumondernemers te stimuleren, zodat zij de coronacrisis kunnen doorstaan. Het college ondersteunt ondernemers in het stadscentrum in hun strijd tegen de gevolgen van de coronacrisis.

De Stichting Centrummanagement en Marketing Hoogeveen hebben een ad hoc actieplan gemaakt. Dat plan moet inwoners door middel van communicatie en marketing verleiden om te kopen bij de lokale ondernemingen – winkels en horeca – in plaats van online detailhandel. Het is vooral niet de bedoeling om mensen naar het stadscentrum trekken, maar gebruik te maken van aangepaste dienstverlening van ondernemers in de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan horecabedrijven die afhaal- en bezorgservice aanbieden, kledingwinkels die winkelen op afspraak aanbieden of bezorgservice bieden en ondernemers die waardebonnen tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden, die in een later stadium tegen een hogere waarde ingeleverd kunnen worden.

Deel dit bericht!

3 gedachten over “Laat je Hoogeveense hart spreken, shop lokaal!

 • 31 maart 2020 om 15:20
  Permalink

  Laat je Hoogeveense hart spreken, shop lokaal! Komt vreemd over deze oproep van Regio Nieuws Hoogeveen door onder aan de pagina een advertentie van een internet aanbieder te plaatsen.

  • 31 maart 2020 om 19:00
   Permalink

   Dit zijn google ads. Als jij op een online winkel hebt gezocht bijvoorbeeld Whekamp, krijg jij advertenties van Whekamp te zien. Hier hebben wij totaal geen invloed op. Dit heeft met je eigen zoekgedrag op het internet te maken. We werken met vrijwilligers, maar een site in de lucht houden kost geld. En dat betalen we via dit soort google advertentie blokken. Zo kan de site gratis voor lezers in de lucht blijven. En op deze manier kan je een artikel lezen zonder dat je er voor moet betalen. Maar als lezer heb je dus zelf invloed op wat je ziet in deze google advertenties. ”Laat je Hoogeveense hart spreken, shop lokaal!” is geen oproep van van Regionieuws Hoogeveen. Maar een oproep/persbericht van de gemeente Hoogeveen dat op deze site geplaatst is, net als alle berichten die binnen komen.

 • 31 maart 2020 om 22:38
  Permalink

  Geachte auteur, dank voor uw heldere uiteenzetting, Was me niet bewust van deze vorm van adverteren, dit was een reden om een reactie te geven op m.n een internet advertentie van een kleding bedrijf die de waren met grote kortingen aanbood. Wens u veel succes met de verdere voortgang van Regionieuws Hoogeveen.

Geef een antwoord