Zakelijk

C&J bedrijfsauto’s en onderdelen zijn er samen met hun collega’s voor hun klanten!

Hoogeveen – Corona iedereen kan het haast niet meer aan horen maar het is er, ook de autobedrijven hebben hier mee te maken! Maar C&J bedrijfsauto’s en onderdelen zijn er samen met collega’s voor hun klanten

Rene en Bert Hooijer en hun team staan ook klaar in deze tijd voor hun klanten. C&J bedrijsauto’s en onderdelen, is gevestigd in Hoogeveen. C&J zijn gespecialiseerd in het leveren van onderdelen en het afleveren van bedrijfswagens. Dit doen ze voor diverse merken. Tevens kunt u bij het bedrijf terecht voor onderhoud en apk. Voor zowel uw personenauto als bedrijfsauto.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, neem gerust contact met C&J op. Dit kan telefonisch of kom bij ons langs op de zaak. Het gespecialiseerde team staat voor u klaar!

Gelukkig zijn er meer autobedrijven/reparateurs  in Hoogeveen die er zijn voor hun klanten en gewoon geopend zijn voor hun klanten zoals de buren van C&J o.a  Klok en Smit, maar ook vele andere bedrijven zoals  , Autoprofi, Brunveld, garage Jansen, autospuiterij Bart Prins ,autoservice Gert Boertien en nog veel meer!

C&J bedrijfsauto’s en onderdelen

*Onderdelen bedrijfsauto’s  van de merken opel renault nissan fiat peugeot en citroen!!.

*Lease en verkoop altijd 50 occasions op voorraad!

*Apk en onderhoud personen en bedrijfsauto’s alle merken!

*Banden en velgenservice inclusief opslag.

*Aircoservice

Coronamaatregelen

* Bent u niet in de gelegenheid om de onderdelen op te halen deze besteld u makkelijk en snel op www.bedrijfsautoonderdelen.nl
* Houden ons in de winkel aan de Regels van de rivm 1,5 meter afstand, Desinfectie, en klanten auto’s worden voorzien van stuur en stoelhoezen.
* Ben je niet fit of verkouden blijf dan thuis.

*Download de c&j auto app via de play of apple store en plan daar makkelijk en snel u afspraak in. en kan u de auto niet brengen wij halen hem graag op!

facebook actie

Tevens heeft C&J nu een geweldige facebook actie: lease nu in maand april een voorraad bedrijfsauto en krijg 2x het maandbedrag korting op de vraagprijs!!

Bijvoorbeeld:

*Opel vivaro dubbele cabine 2019 luxe 26.000 km.

Prijs 20950,- exclusief btw

Lease bedrag 357,- netto per maand x 2 op basis van 72 maanden zonder slottermijn en aanbetaling.

U voordeel 714,-

U kunt u hem dus nu leasen voor 20236- exclusief btw.

 

C&J is geopend van Maandag t.m vrijdag 08:00-17:00

Zaterdag van 8:30:00-12:00

C&J is bereikbaar op 0528 240169
www.cenjautos.nl
of via Facebook C&J bedrijfsauto’s en onderdelen

Geef een reactie