Voedselbankactie van Patricia krijgt ook deze week een vervolg

Noordscheschut –Vandaag heeft Patricia ook weer een flink aantal tassen met levensmiddelen kunnen afgeven bij de voedselbank in Hoogeveen. De voedselbank ontvangt vanuit het bedrijfsleven op het moment flink minder goederen door de corona crisis. Vandaar dat deze particuliere actie is opgezet.
Maandagochtend zijn alle ingezamelde boodschappen die Patricia afgelopen weekend heeft verzameld naar de Voedselbank in Hoogeveen gebracht, en wat waren ze er enorm blij mee ! Vandaar dat Patricia besloten heeft om de aktie ook deze week door te zetten, zodat ze ook vrijdagochtend ook weer met een auto vol boodschappen daar heen kan !

De SPAR Noordscheschut heeft afgelopen week  aangeboden om een winkelkar neer te zetten waar mensen ook de boodschappen in kunnen doen voor de voedselbank in Hoogeveen. Dus als klanten dan toch even in de supermarkt zijn, denk dan ook even aan de mensen die het op dit moment even wat moeilijker hebben zijn de enthousiaste woorden van Patricia

Naast de winkelwagen bij de spar staat Dus ook deze week staat er weer een big shopper bij haar de voordeur ( buiten ivm natuurlijk de Corona voorschriften ) waar jullie weer van alles in mogen doen ( Jan Naardingweg 34 Noordscheschut) … let wel—> graag wel een goede houdbaarheidsdatum.

Afgelopen Vrijdag was er een hulpvraag van de voedselbank, de voedselpakketten zijn een stuk minder minder dan voorheen, en dit zal waarschijnlijk nog veel minder gaan worden.
Haar vraag is nu:
Hebben jullie misschien nog iets ( waar nog wel een goede houdbaarheidsdatum opzit ) Dit kan een blik met groente zijn of koeken, koffie, thee, verzorgende producten wees creatief!
Deel dit bericht!

Geef een reactie