Werkgroep belevingsbos Noordscheschut neemt maatregelen i.v.m besmettingsgevaar

Noordscheschut-  helaas moet werkgroep beleving bos Noordscheschut melden dat ze wegens drukte en daarmee de hygiëne het niet meer verantwoordelijk vonden om de touwenschommels en het touw over de boomstam te laten hangen en hebben deze of verwijderd of hoog in de boom gehangen en zullen ook het boter, kaas en eieren spel tijdelijk opbergen. Wij zullen de wipwap, duikelrek en kubusspel met regelmaat schoonmaken maar wij rekenen ook hierin op uw eigen verantwoordelijkheid.
Maar niet altijd is er toezicht bij de spelende (groepen) kinderen of groepen jongeren die in te grote groepen ons bos aan doen, Mede hierdoor heeft de werkgroep dit besluit genomen, om ook hierin hun verantwoording te nemen.
Hondenpoep overlast
Er blijft zo weinig over beseffen ze maar gelukkig kan er nog volop gespeeld, hutten gebouwd worden in het bos, de gele laarsjes of blauwe schoentjes route kan worden gelopen en lekker voetballen op evenemententerrein. Althans als de hondenbezitters hun honden daar niet willen laten poepen want het ligt vol hondenstront, ook bij de speeltoestellen in het bos ligt hondenstront.
Wij zullen zoekkaarten “wat is er te beleven in het bos” op Facebook en de site van Noordscheschut zetten. Zo kan een wandeling in het bos afgewisseld worden met anders kijken naar de natuur.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord