Zakelijk

Afstand houden hesje laten drukken?

Hoogeveen – Wil je jouw medewerkers veilig laten werken en mensen duidelijk op afstand houden? Wij drukken veiligheidshesjes met de opdruk: houd minimaal 1,5 meter afstand! Onze veiligheidshesjes zijn van goede kwaliteit met een goede pasvorm, deze anti Corona veiligheidshesjes drukken wij met een tekst zodat klanten afstand houden. Uiteraard is elke andere tekst ook mogelijk. Andere kleuren, soorten opdruk en modellen op aanvraag via het contactformulier

1,5 meter veiligheidshesjes drukken

Wij begrijpen als geen ander de noodzaak van het gebruik van de anti Corona hesjes en daarom doen wij er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Deze afstand houden veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren zodat er altijd een hesje past bij jouw bedrijf. Meer dan 50 stuks bestellen? Wij kunnen super snel leveren, de afgelopen dagen is gebleken dat wij de capaciteit hebben om ruim 5.000 stuks per dag te bedrukken.

Hesje voor volwassenen met aan de achterzijde de tekst: houd minimaal 1,5 meter afstand! Verkrijgbaar in de kleuren wit, geel en oranje.

Vandaag besteld voor 16:00 uur is morgen geleverd in heel Nederland en België.  Bestelsite

Staffelkorting:

1 – 10 : €7,50 per stuk

11 – 20 : €7,00 per stuk

21 – 50 : €6,50 per stuk

51 of meer: €6,00 per stuk

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: