Gratis zakelijke advertenties verlengd tot 1 juni

Hoogeveen – Wij van Regionieuws Hoogeveen begrijpen hoe moeilijk ondernemers in Hoogeveen en omstreken het nu hebben. Daarom willen wij ondernemers in de gemeente Hoogeveen graag de mogelijkheid geven om toch hun reclame of noodoplossingen als bezorging of andere zaken bij de consument te krijgen. Normaal betaald u voor een zakelijke en commerciële mededeling de gebruikelijke kosten om bij ons op de site en op Facebook te komen.

Wij willen lokale ondernemers die getroffen worden door het COVID-19 virus de mogelijkheid geven om gratis commerciële mededelingen te doen op onze site. In eerste instantie duurde deze actie tot en met 6 april 2020, maar door de verlengde maatregelen door de overheid, hebben wij besloten deze actie te verlengen tot en met 1 juni 2020.

Heeft u vragen over deze mogelijkheid mag u een mail sturen naar adverteren@regionieuwshoogeveen.nl wij zullen dan zorgen dat al uw advertenties bij ons op de site worden geplaatst in de rubriek ‘Zakelijk’. Graag in de mail vermelden wie u bent en wat u aanbiedt en evt een foto meesturen voor het persbericht. Bij vragen zullen wij nog contact met u opnemen. En met 20.000 unieke bezoekers per dag , mogen we gerust stellen dat we grootste nieuws site uit de gemeente Hoogeveen zijn.

Deel dit bericht!

Geef een reactie