Hulp voor horeca in Hoogeveen met een nieuw lokaal bestelplatform

HOOGEVEEN – Vanaf 23 maart 2020 krijgt Hoogeveen zijn eigen Thuisbezorgd. In Hoogeveen wordt het bestelplatform thuisbezorgdhoogeveen.nl gelanceerd voor alle restaurants, cafetaria’s en party cateraars uit de gemeente. Het initiatief hiervoor is genomen door het digital bureau dotsolutions in Hoogeveen. Het idee is afgelopen weekend ontstaan toen technisch directeur Bernard Visscher zijn eten buiten de deur wilde bestellen en hij te horen kreeg hoe dit bestelproces nu geregeld is. Zo werd hem verteld dat ondernemers geen eigen bestelfunctie hebben op hun website en dat zij elders veel te veel commissie moeten betalen. “Wij zien dit als een mooie kans om hulp te bieden aan onze mede-ondernemers in Hoogeveen en zijn hier direct mee aan de slag gegaan”, aldus eigenaar Jan Leijssenaar.

Hoogeveen krijgt zijn eigen Thuisbezorgdhoogeveen.nl

Op de website Thuisbezorgdhoogeveen.nl kunnen alle Hoogeveense Horecabedrijven die hun menu willen bezorgen zich aanmelden. Zo kom je, met jouw menukaart, in het overzicht van aanbieders te staan en kunnen klanten gemakkelijk een bestelling plaatsen. Daarnaast krijgen alle bedrijven een eigen bestelsite met betaalfunctie die ze op de eigen website en sociale media kunnen promoten.

Via dit bestelplatform komen de inkomsten bijna 100% ten goede aan de lokale ondernemers en wordt er niet nog eens een groot percentage afgestaan aan een landelijke partij. De eerste reacties van lokale ondernemers waren positief en wij verwachten de komende dagen meer  aanmeldingen te krijgen. De lancering van het nieuwe bestelplatform zal 23 maart actief zijn en dan kan er ook gauw online besteld worden.

Bestellen kan ook via eigen website

Horecaondernemers die een eigen website hebben kunnen hun eigen bestelknop op hun website plaatsen. Zo kunnen klanten ook via de horecawebsite bestellen en worden zij doorgelinkt naar eigen pagina binnen Thuisbezorgdhoogeveen.nl om het bestelmoment aan te geven en de bestelling af te ronden. Een eenvoudig concept voor zowel ondernemers als klanten.

Deel dit bericht!

Geef een reactie