BuddyLink – in de strijd tegen het eenzaamheidvirus

De coronacrisis treft de kwetsbaren onder ons extra hard en door alle maatregelen raken zij ook sneller in een sociaal isolement. Zeker nu de mensen woonachtig binnen verpleeg- en verzorgingshuizen geen bezoek meer mogen ontvangen. Sporten, bingo in het buurthuis, een avondje kaarten, reizen met het openbaar vervoer; voorlopig zit het er even niet meer in.

“Het coronavirus kunnen we niet stoppen, maar het eenzaamheidvirus wel.”
Z.M. Koning Willem-Alexander

De maatschappij ligt bijna op z’n gat. Ook voor jou is de sportclub dicht, je weekendje weg is geannuleerd, feestjes gaan niet door en voorlopig kun je ook niet uit eten.

Meld je aan als online buddy bij buddylink om de komende weken regelmatig contact te hebben met een stadsgenoot die dreigt te vereenzamen. Geen ‘live’ bezoek maar een telefonische babbel om in contact te blijven.

Ik wil graag meedoen als online buddy in maart & april 2020!
Ik ken iemand die graag een online buddy wil in maart & april 2020!

 MELD JE HIER AAN

Maar wist u dat u ook al kan helpen door bijvoorbeeld voor u bejaarde of hulpbehoevende buren de container aan de weg te zetten? Of een belletje of u een boodschapje uit de winkel kan meenemen? Het zijn hele kleine dingen die op dit moment meer dan gewaardeerd worden!

Deel dit bericht!

Geef een reactie