Gezondheid

Meldpunt voor corona-vrijwilligers bij Treant

De afgelopen dagen meldden zich spontaan al vrijwilligers die willen komen helpen. Hartverwarmend! We bereiden ons als organisatie momenteel voor op een eventuele grote toestroom van patiënten. Afhankelijk van hoe de situatie zich ontwikkelt, zullen we wellicht extra handen nodig hebben. Of het zover komt weten we niet. Om snel te kunnen beschikken over extra hulp, vragen we mensen die willen helpen om zich alvast aan te melden. Wil jij ons ook helpen als het nodig is? Meld je dan online aan. 

We vragen mensen met een medische achtergrond of ervaring in de zorg om zich te melden, maar ook mensen die werkzaamheden willen uitvoeren waarvoor je niet medisch geschoold hoeft te zijn. Denk bijvoorbeeld aan facilitaire of ondersteunende taken. In het aanmeldformulier kun je een keuze maken uit verschillende werkzaamheden waarvoor we jou eventueel kunnen inzetten.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Na je aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging met meer informatie. Of het zover komt dat we een beroep op je moeten doen, is nog niet zeker.

Meer informatie
De coördinatie van de inzet van vrijwilligers die zich aanmelden, verloopt via ons interne uitzendbureau (IUB). Heb je vragen? Neem dan contact op met het IUB via telefoonnummer 088-1307049 of per e-mail via IUB@treant.nl.

Privacy
In het aanmeldformulier vragen wij jou op voorhand al om zoveel mogelijk persoonlijke gegevens, zodat we je als het nodig is snel kunnen inzetten. Deze gegevens bewaren wij alleen gedurende deze corona-crisis. Jouw persoonlijke gegevens worden net als de gegevens van onze medewerkers goed afgeschermd en worden alleen gebruikt om je op te kunnen roepen. Indien je aangeeft dat je niet langer opgeroepen wilt worden of wanneer blijkt dat dat niet meer nodig is, worden ze deze gegevens verwijderd.

Geef een reactie