De wegen scheiden zich tussen André Blom en s.v. HODO

Hollandscheveld – S.V. Hodo heeft besloten om vroegtijdig een eind te maken aan de samenwerking met trainer André Blom. De belangrijke reden is het teleurstellende verloop van het seizoen tot nu toe.
Men is tot de conclusie gekomen, dat een verdere samenwerking op dit moment niet het nodige vertrouwen met zich meebrengt. Daarom is besloten om eerder dan gewenst afscheid van elkaar te nemen.
Wij willen André Blom dan ook bedanken voor de vele tijd en energie, die hij in de club en met name de eerste selectie heeft gestoken.
Met name de Technische Commissie van s.v. HODO is gedurende de afgelopen dagen volop bezig geweest om een geschikte vervanger te vinden om het lopende seizoen succesvol af te ronden. Zowel het Bestuur als de Technische Commissie van s.v. HODO zijn van mening in Arthur van der Veen uit Coevorden een prima interim-Hoofdtrainer te hebben gevonden.
Arthur van der Veen is geen onbekende als Hoofdtrainer in deze regio. Hij heeft diverse clubs zoals; Dalen, SVBO, Erica en SVV’04 onder zijn hoede gehad.
Hodo wenst  Arthur van der Veen dan ook veel succes met zijn nieuwe klus en hopen, dat we gezamenlijk de weg omhoog gaan vinden
Deel dit bericht!

Geef een antwoord