Zakelijk

Cafetaria De Wielewaal bedankt de hartelijke reacties na Coronanieuws

Ook Cafetarie De Wielewaal heeft haar deuren moeten sluiten door het Coronanieuws. Zij zijn één van de vele lokale ondernemers die hiervoor getroffen zijn en genoodzaakt zijn hun werkzaamheden aan te passen. Daarom hebben ook zij besloten om te gaan bezorgen. De openingstijden zijn wel aangepast: dinsdag t/m zondag van 16:00u tot 19:30u.

Ook wij merken dat de bijzondere situatie waarin Nederland zich bevindt door het coronavirus, en dus ook bij ons lokaal, naast de te nemen maatregelen ook gelijk hartverwarmende reacties teweegbrengt. Mensen die zich aanbieden omdat ze nu niet kunnen werken. En daarnaast de vele mensen die je steun betuigen en alle sterkte toewensen. Het brengt mensen tot creatieve acties en dat wij hen via de media hiervoor kunnen bedanken is een mooi gegeven.

Wij hopen dat wij op deze manier degene die al thuis blijft toch enigszins tegemoet kunnen komen. Ook wij wensen de bedrijven die deze mogelijkheid niet hebben veel sterkte. Maar het allerbelangrijkste is dat wij allemaal door deze periode weer eens gewezen worden op het belang van onze gezondheid.

Geef een reactie