Regionieuws Hoogeveen roept op tot positiviteit

Hoogeveen – Met het nieuws rondom het Coronavirus, kan het zijn dat je er wel éven helemaal klaar mee bent. Begrijpelijk, vinden we bij Regionieuws Hoogeveen. Natuurlijk is het erg belangrijk om het nieuws serieus te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en dat van de mensen om je heen. Maar er mag ook plaats zijn voor leuke dingen! Daarom doen we vandaag een oproep tot positiviteit.

Heb jij iets leuk gedaan vandaag dat je graag wilt delen, een leuke actie op touw gezet of iets leuks voor jouw buurt gedaan? Of zit één van je buren in thuis-isolatie en heb je hem/haar een handje geholpen? Maak een foto of een video en deel hem met ons!

“Met deze deze flauwe grap willen we een kleine glimlach bij mensen op het gezicht toveren. Ondanks de ernst van het  COVID-19  situatie.”

~ Bakkerij De Soete Suikerbol & Schonewille Fotografie.


“In thuis isolatie (uit voorzorg) is zeker geen pretje. Maar in elk geval nu álle tijd voor m’n Witbuikegels én voor Regionieuws Hoogeveen! Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Voorlopig vermaak ik me nog wel even in huis. Wie zou nou niet vrolijk worden van zo’n snoetje?”

~ Judith.


“Dekentjes en knuffels haken voor Stichting de Reddende Engel, zodat hun dit in pakketten voor baby’s kunnen doen.”

~ Brenda.


“Hier houd ik mij mee bezig, ben niet ziek maar wil het ook niet ophalen.”

~ Janger.

Iets insturen? Stuur de foto of het filmpje naar redactie@regionieuwshoogeveen.nl. Wij zorgen dat het in dit bericht geplaatst wordt.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord