Sport

‘Golden Oldies’ vv Hollandscheveld Kampioen

Pesse: Afgelopen vrijdagavond speelde de 45+ teams uit de regio Hoogeveen in Pesse. Ondanks het noodweer wat over was getrokken lag het veld bij sv Pesse er prima bij. Het 45+ team van vv Hollandscheveld, zich de ‘Golden Oldies’ noemend, had nog 1 punt nodig uit de vier resterende wedstrijden om zich voor de 5e maal in 8 jaar tot kampioen te kronen.

Om 19.00 uur trapten ze af tegen HZVV 45+ team 1. De Hoogeveense ploeg was de kampioen van 2 seizoenen terug en wilde zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Echter ze waren niet bij machte om genoeg verweer te geven. De wedstrijd werd door 45+ vv Hollandscheveld met 3-1 gewonnen en HZVV 45+ kwam nog goed weg met deze uitslag. Door deze overwinning waren de ‘Golden Oldies’ kampioen en ze lieten zich het eerste biertje van de avond goed smaken.

De wedstrijd tegen Vitesse’63 45+ was voor de titel een formaliteit, maar ook deze wisten de mannen te winnen en wel met 3-0. Het team uit Hollandscheveld heeft nu al 55 punten en 14 punten voorsprong op de concurrentie. De terechte kampioenen dus!!

Na de laatste wedstrijd werden de kampioenshirts uitgedeeld en ging men trots op de foto

Geef een reactie