Algemeen

Gemeente waarschuwt voor advertentieverkoop

Op dit moment is er een bedrijf actief bezig met advertentieverkoop en controle van een informatie gids, die gemeentegids wordt genoemd. Bij veel ondernemers en instellingen ontstaat er nu verwarring of zij met de uitgever van de officiële gemeentegids te maken hebben. 

Dit is niet het geval. De officiële gemeentegids van de gemeente Hoogeveen wordt door Akse Media in samenwerking met de gemeente Hoogeveen gemaakt.

Op dit moment is Akse Media b.v. nog niet actief bezig met advertentieverkoop en controle. Wanneer zij hiermee bezig gaat wordt dit in het Torentje en op de website www.hoogeveen.nl vermeld.

De gemeente Hoogeveen heeft alleen aan Akse Media b.v. opdracht gegeven om de gemeentegids te maken. De acquisiteur van Akse Media b.v.  kan een document overleggen waaruit blijkt dat hij/zij  in opdracht van de de gemeente Hoogeveen en Akse Media b.v. werkt. Telefonisch zal hij/zij zich ook altijd bekend maken als medewerker van Akse Media.

Vermelding in de adressenlijst van de gemeentegids is gratis, alleen aan een advertentie zijn kosten verbonden.

Twijfelt u? Bel dan met de gemeente Hoogeveen voor u een opdracht verstrekt: tel. 0528-291257 (Wil Noordzij) of mail communicatie@hoogeveen.nl

Geef een reactie