Geslaagde Jeugddag Christelijke Muziekvereniging “Irene”

Nieuweroord – Afgelopen zaterdag, 7 maart, organiseerde Christelijke Muziekvereniging “Irene” Nieuweroord een muzikale dag voor de jeugdmuzikanten. Aan deze dag werd deelgenomen door zo’n 30 kinderen.

Onder leiding van Ivo Kouwenhoven, componist en arrangeur van muziek voor de jeugd, hebben de kinderen de hele dag verschillende stukken ingestudeerd.

 

De dag begon met de binnenkomst van de kinderen waarna in de ochtend 2 repetities van een uur werden gehouden, afgewisseld met een pauze en muzikale spelletjes. Zo werden er instrumenten gemaakt met een tuinslang, trechter en verschillende soorten mondstukken.

Voor de lunch was voor de kinderen patat met een frikandel of kroket geregeld, die met veel smaak en lawaai werden verorberd.

Nadat de kinderen binnen en buiten nog wat spelletjes konden doen was het tijd voor de 3 repetitie die kort onderbroken werd voor een race met muzieklessenaars.

 

Om 15.00 uur werd de dag afgesloten met een fantastisch slotconcert waar veel familie en andere belangstellenden op af kwamen.

Organisatie en kinderen kunnen terugkijken op een geslaagde dag met veel fijne herinneringen.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord