HZVV degradeert uit Hoofdklasse

Hoogeveen: Het had zo mooi kunnen zijn met in de zaterdag en zondaghoofdklasse een team uit Hoogeveen. Maar het mocht niet zo zijn. Het blijft komende seizoen bij de kampioen van de 1e Klasse zondag Hoogeveen.

HZVV kon het zaterdagmiddag niet bolwerken in de thuiswedstrijd tegen Montfoort in de onderlinge promot1e/degradatiewedstrijd. Montfoort was als 3e geëindigd in de 1e klasse C.

Na een rommelig begin kwam Montfoort in de 30e minuut op voorsprong door Marck van Baal. Nog voor de rust kreeg HZVV kansen op de gelijkmaker. Maar of het zat niet mee of de keeper wist te redden. De ruststand werd dan ook 0-1. In de tweede helft kon HZVV geen verandering in de stand aanbrengen. Na de 90 minuten was het dan ook een feit dat na 1 jaar in de Hoofdklasser de roodwitten weer terug moeten naar de 1e Klasse. (foto: HZVV)