Thrianta gaat onderuit in Heerenveen

Afgelopen zaterdag speelde de ittica-formatie een uitwedstrijd tegen Kinea. Waar in de thuiswedstrijd de geel blauwen een grote achterstand weg werkte lukte het dit keer niet. Kinea won dan ook terecht met 22-14

In de begin fase van de wedstrijd waren de doelpunten schaars. Toch wisten de Hoogeveeners een voorsprong 2-3. Deze voorsprong eerst uitgebreid tot 4-6. Maar hierna haperde de doelpunten productie bij Thrianta. Hierdoor kon de thuisploeg weer naast Thrianta komen 6-6. Voor rust wist kinea zelfs op voorsprong te komen. Er werdt uiteindelijk gerust bij een 8-6 stand.

Ook na de rust lukte het de geel blauwen maar niet om te scoren. Op deze manier kon kinea de voorsprong uitbreiden tot 14-6. Toen wist Thrianta eindelijk de korf weer te vinden. Maar de thuisploeg bleef rustig mee scoren waardoor Thrianta geen moment er meer een wedstrijd van kon maken. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 22-14 stand.

Volgende week speelt Thrianta de derby tegen HHV. Deze wedstrijd begint om 18.50 in het activum in Hoogeveen