Algemeen

In allerlei bochten wringen voor het perfecte plaatje

Tiendeveen – Het was zaterdag soms wel een koddig gezicht op het terrein van Zonneveld alpaca’s waar groepjes fotografen hun uiterste beste deden om een alpaca op de foto te krijgen. Verdeeld over de dag kwamen groepjes hobbyfotografen mee doen aan de fotowedstrijd die was georganiseerd op het terrein.

De opdracht was tweedelig:1 Maak de mooiste close-up foto van de Alpaca’s. 2 Maak de grappigste foto van de Alpaca’s. Maar af en toe was het al super leuk om te zien hoe de fotografen hun uiterste beste deden om het perfecte plaatje te krijgen.  Er was deze dag plaats voor maximaal 60 enthousiaste hobby fotografen die respect hebben voor dieren en de mooiste foto’s maken van de Alpaca’s op het terrein van Zonneveld. In groepjes van maximaal 12 personen verdeeld over de dag mochten de fotografen proberen hun mooiste foto te maken. Over een aantal weken zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Zonneveld alpaca’s

Zonneveld alpaca’s   is een Alpaca boerderij die zich voornamelijk richt op de vermeerdering van kwalitatieve hobby Alpaca’s met een leuke en bijzondere kleur, rustig karakter en een mooie bouw. Daarnaast worden de Alpaca’s recreatief ingezet, wij organiseren Alpaca wandelingen, diverse Alpaca overnachtingen en arrangementen en een “Feed & Greet” met Alpaca’s. Verder produceert het tweetal jaarlijks een klein aantal luxueuze kwaliteitsdekbedden van Alpacawol van hun eigen Alpaca’s. Zonneveld Alpacas’s wordt gerund door Joanna en Sander. Zij zullen je enthousiast begeleiden tijdens je bezoek aan Zonneveld Alpaca’s.
Zonneveld Alpaca’s is uitsluitend op afspraak geopend.

Trouwfoto’s tussen de alpaca’s 

Voor wie helemaal verzot is op de dieren en ook graag hun trouwfoto’s wil maken tussen de alpaca’s zijn er ook mogelijkheden. Vanaf dit jaar is dit te boeken bij Zonneveld alpaca’s . En laat je de trouwreportage al verzorgen door Schonewillefotografie? Dan mag je ook nog eens rekenen op een leuke aanbieding hier voor .

 

Geef een reactie