Speeddaten bij de Westerkim

De Westerkim organiseert in de ‘Ontdekdezorg-week’ op maandag 16 en zaterdag 21 maart  speeddates voor iedereen die meer wil weten over het werken en leren bij het woonzorgcentrum in Hoogeveen.

 

Ervaren zorgmedewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe baan zien tijdens de speeddates welke vacatures er zijn en kunnen meteen een afspraak maken voor een sollicitatiegesprek. Mensen die in andere sectoren werken, ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor werken en leren bij de Westerkim.

Meeloopdagen en oriëntatiebanen

Naast de BBL leerwerktrajecten biedt de Westerkim ook de mogelijkheid voor meeloopdagen en oriëntatiebanen. Dit is speciaal voor mensen die graag willen kennismaken met de zorgsector om te onderzoeken of het werk bij hen past. Bij een oriëntatiebaan komt iemand voor drie maanden in dienst. Daarna is er de mogelijkheid om door te stromen in een BBL traject.

Collega’s en docenten

Bij het speeddaten zijn collega’s van de Westerkim aanwezig en docenten van de opleidingen waar de organisatie mee samenwerkt. Samen geven zij een goed beeld van de mogelijkheden om werken en leren te combineren.

Ontdekdezorg-week

De speeddates zijn tijdens de ‘Ontdekdezorg-week’ op maandag 16 maart van 14 – 17 uur en op zaterdag 21 maart van 10 – 13 uur aan de Griendtsveenweg 11 in Hoogeveen.

Geef een reactie