Wethouder Slomp bedankt De Lekkernij namens de gemeente

Hoogeveen – Heeft u in januari met De Bij gereisd? Dan is u vast de Nieuwjaarsactie niet ontgaan en hebt u zelf misschien wel een kopje koffie gedronken bij De Lekkernij.

Waardering
Wethouder Slomp is dinsdag drie maart met een bos bloemen naar de Lekkernij gegaan, om (mede)eigenaresse Tineke Smit te bedanken voor de onmisbare bijdrage in deze actie. Erwin: “Zonder een ondernemer kunnen we zo’n mooie actie niet organiseren. De Lekkernij heeft alle kopjes koffie en het lekkers erbij beschikbaar gesteld. Daar hebben we veel waardering voor”.

1129 bonnetjes
Het was de bedoeling dat de actie alleen in januari liep, maar door een tikfout konden reizigers tot en met 28 februari hun bonnetjes inleveren. De Lekkernij was hier heel klantvriendelijk in. Tineke: “In totaal zijn er 1129 bonnetjes ingeleverd. We ontvangen gasten die we normaal niet ontvangen. De laatste dagen kwamen klanten mij speciaal bedanken. Eigenlijk verontschuldigen zij zich haast dat ze niet terug kunnen komen vanwege hun financiële situatie, dat geeft niets. Ik vind het leuk dat ik ook hen op deze manier een keer een kop koffie kan inschenken.”

De actie was wederom een succes en werd zeer gewaardeerd door de reizigers. Daarom een gepast dankjewel van wethouder Erwin Slomp namens de gemeente Hoogeveen aan de Lekkernij voor hun bijdrage hierin. foto: Gemeente Hoogeveen 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord