Toneelvereniging De Weide met blijspel “’n Rieke Stinkerd”

Hoogeveen – Toneelvereniging De Weide voert vrijdagavond 6 maart en zaterdagavond 7 maart 2020 het blijspel “ ’n Rieke Stinkerd” op. Het stuk wordt opgevoerd in wijkgebouw De Weideblik, gevestigd aan de Ploeger 10 in Hoogeveen. Het is een stuk in drie bedrijven en is geschreven door Helmut Schmidt.

Dikke problemen in Kluitenberg! Een van de 26 inwoners heeft € 250.000,– gewonnen in de staatsloterij. Maar wie, dat is de grote vraag. Iedereen is verdacht. Want hoe komt Jan Willem aan zo’n dikke auto en Geesie, die de krant rondbrengt, koopt een nieuwe fiets. Roef geeft zijn vrouw dure cadeautjes. Waar doen zij het allemaal van? Tot het laatste moment blijft onzeker wie de “rieke stinkerd” is. Luppo bemoeit zich nergens mee, hij wil eindelijk wel eens aan de vrouw, dat is veel belangrijker dan geld.

De zaal gaat open om 19.30 uur en de aanvang is om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 5,– en zijn in de voorverkoop al te halen bij De Ploeger 10 in Hoogeveen en anders voor aanvang van het toneelstuk aan de zaal.

Deel dit bericht!

Geef een reactie