Heidevolk en Comedytunes Comedynight in Het Podium

Heidevolk met twaalf provinciën tour  – Nederlandse metalband Spartan support act

Hoogeveen – Zaterdag 7 maart staat de Nederlandstalige folk/viking metalband Heidevolk met een Twaalf Provinciën concert in Het Podium. De avond wordt om 20.30 uur geopend door de power en deathmetalband Spartan. Heidevolk belooft een extra lange show met niet alleen muziek, maar ook ruimte voor verhaal. De band neemt het publiek mee op reis door haar verhalenwereld, met liedjes van de meest recente albums Vuur van Verzet en Valua, maar ook met klassiekers en zeldzame, akoestische pareltjes.

Kaarten voor het concert zijn te bestellen op www.hetpodium.nl, telefonisch op 0528-280180 en aan de kassa van De Tamboer.

 

Nederlands comedytalent tijdens Comedytunes Comedynight

Met Vincent Geers, Ronald Smink, Jeroen Pater en MC Patrick Meijer

Hoogeveen – Tijdens de Comedytunes Comedynight op zaterdag 14 maart vertellen de Nederlandse comedians Vincent Geers, Ronald Smink, Jeroen Pater in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. MC Patrick Meijer, een unieke comedian die nooit voor de gemakkelijke grap kiest, maar het publiek altijd uitdaagt, praat het geheel aan elkaar. De comedians hebben hun sporen al ruimschoots verdiend. Zo schreef Vincent Geers teksten voor Dino, The Correspondent Dinner en The Roast, is Jeroen Pater oprichter van collectief Het Comedyhuis en won Ronald Smink het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Kaarten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl, telefonisch op 0528-280180 en aan de kassa van De Tamboer.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord