Thrianta deelt punten met koploper

Afgelopen zaterdag ontving de ittica formatie Ekc Nääs. De ploeg uit Enschede is de koploper in de tweede klasse A. In een wedstrijd waarin beide ploegen elkaar niet veel ruimte gaven wisten de geel blauwen één punt over te houden 18-18

Het was de ploeg uit Enschede dat de score opende. Hierna maakte Thrianta gelijk. Daarna sloeg ekc Nääs een gaatje 1-4. De hoogeveeners knokte zich terug tot 3-4 maar opnieuw sloegen de gasten een gat 6-11. Voor rust verkleinde de geel blauwen het gat tot 8-11.

Na de rust had Thrianta verdedigend meer grip op de tegenstander. Maar pas bij 13-14 werd het gat voor het eerst weer één doelpunt. Maar opnieuw liep EKC Nääs uit tot 15-18. Maar de geel blauwen hebben dit seizoen al vaker laten zien over vechters mentaliteit te beschikken. Thrianta gaf zich dan ook nog niet gewonnen en knokte zich punt voor punt terug 17-18. Met nog één minuut te spelen onderschepte de hoogeveeners de bal en kon het nog een keer een aanval opbouwen. Met nog enkele seconde te spelen werd de laatste aanval verzilverd 18-18.

Dit gelijke spel betekend het eerste punt verlies voor de koploper en voor Thrianta blijft de ongeslagen thuis status behouden. Volgende week gaat Thrianta op bezoek bij Kinea.