Algemeen

Komende en gaande bestuursvoorzitters van Treant per 1 maart

Hoogeveen – Per 1 maart begint Paula Nelissen als nieuwe voorzitter raad van bestuur van Treant. De Folter gaat dan zijn werkzaamheden overdragen aan Nelissen en vanaf half maart nieuwe werkzaamheden oppakken bij Santiz.

‘Ik ga zorgen voor een warme overdracht van mijn werkzaamheden aan de nieuwe bestuursvoorzitter van Treant’, zegt Rolf. ‘Dat doe ik met een gerust hart, want Treant is na een intensieve periode van herinrichting klaar voor een volgende fase. In Paula Nelissen heeft Treant een kundige nieuwe bestuursvoorzitter gevonden die Treant die volgende fase in zal begeleiden.’

De Folter blijft betrokken bij het Zorg voor de Regio-traject tot na de sluiting van de Spoedeisende hulp in Hoogeveen op 6 april. Nelissen geeft aan daar blij mee te zijn. ‘Continuïteit in het leiden van deze voor Treant en haar patiënten grote verandering is belangrijk. Ik stel het op prijs dat de heer De Folter zijn kennis en ervaring hiervoor wil blijven inzetten.’

Rolf de Folter is sinds december 2018 interim-voorzitter van Treant Zorggroep. Het traject Zorg voor de Regio beslaat een herinrichting van de zorg voor de regio’s Drenthe en Zuidoost-Groningen, met name op het gebied van de acute zorg.

Paula Nelissen kijkt er naar uit om per 1 maart, samen met collega bestuurder Ron Akkerman, verder te bouwen aan Treant Zorggroep.

Geef een reactie