Remco Prijs pakt de volle buit

Hoogeveen – Niemand was opgewassen tegen de dadendrang van Remco Prijs afgelopen woensdagavond. Eerst werd Ferdinand Hup met een band moyenne van 0.57 van de tafel geveegd in café de Nachtwacht.

Even later wist Prijs er nog een flinke schep bovenop te doen. Het band moyenne van 1.6 was voor Prijs een record binnen biljartclub ‘t Naadje en was tevens het moyenne wat Arjan Akse haalde. Toch bracht Akse dit geen matchpunten omdat er van hem wat meer caramboles verwacht werd. Stoffel Strijker wist dit moyenne nog te overtreffen. Het moyenne van 1.833 was uiteraard meer dan voldoende om Johan Benjamins te verslaan. Om Ferdinand Hup te verslaan hoefde Strijker niet diep te gaan.

Twee overwinningen rijker lijkt Strijker al over het kampioenschap te mogen dromen. Voor Piet Sangers lijkt dit onbegonnen werk ondanks zijn twee overwinningen. Zowel Arjan Akse als Jan Patat waren niet opgewassen tegen deze Sangers in drieband vorm. Bandstoten is toch wat anders want wederom mocht Sangers aantreden tegen Akse. Ditmaal was Akse de betere. Gerwin Mol lijkt ook beter te presteren met driebanden. Gewonnen werd er met driebanden van neef Johan Benjamins en verloren van Jan Patat in het bandstoten.

Deel dit bericht!

Geef een reactie