Matchplein voor Ondernemend Hoogeveen

Hoogeveen – Op 21 april 2020 vindt van 15.00 tot 17.30 uur de derde editie van Matchplein voor Ondernemend Hoogeveen, ook wel bekend als de Beursvloer, plaats in theater De Tamboer. Succesvolle ondernemers zijn bezig met de wereld van morgen. Ondernemen met aandacht voor mens en milieu maakt je bedrijf toekomstbestendig. Het Matchplein Voor Ondernemend Hoogeveen geeft hieraan vorm en inhoud door matches te sluiten op het gebied van vraag en aanbod tussen de aanwezige bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zo maken zij samen Hoogeveen een stukje mooier.

Tijdens het event is er ruimte voor bedrijven die kennis willen delen en willen vertellen en/of presenteren wat zij doen op het gebied van MVO-brede thema’s. Dit kan gaan over duurzame energie, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, sociaal ondernemen en veel meer…. Daarnaast worden knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen gematcht met het bedrijfsleven. In korte tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod met gesloten portemonnee. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. Kom ook een kijkje nemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden en aanmelden kan via: hoogeveenseuitdaging.nl/aanmelden-matchplein/

De Hoogeveense Uitdaging heeft in 2019 maar liefst 168 matches gesloten! Met een maatschappelijke waarde van meer dan €155.600,00.

Ook in 2020 zetten wij ons weer in om matches tot stand brengen tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties!  Wij gaan ervoor! Doe je ook mee?
Kom naar de Beursvloer op dinsdag 21 april 2020, locatie: De Tamboer. Tijd: 13.00 – 18.00.

 

Geef een reactie