Sport

Drietal langer bij Hoogeveen zaterdag

HOOGEVEEN – Ook de gesprekken met de huidige spelersgroep van Hoogeveen zaterdag zijn in een ver gevorderd stadium. Inmiddels hebben ook Marco Santing, Zifyon Djababoe en Dylano Wolters aangegeven volgend seizoen de blauwwitte kleuren te verdedigen.

De 27-jarige Santing is een jongen van de club. Hij speelt zijn hele leven al voor Hoogeveen en is ook actief binnen de jeugdafdeling. Vorig seizoen maakte hij na 191 wedstrijden in het eerste zondagelftal de overstap naar de zaterdag.
Dylano Wolters keerde afgelopen zomer terug van een avontuur in de jeugd van FC Emmen. Eerder speelde hij ook voor PEC Zwolle. Na een moeizame eerste seizoenshelft knokte het 18-jarige talent zich na de winterstop in de basis en behoort hij tot de uitblinkers.
De 21-jarige Zifyon Djababoe kwam afgelopen zomer over van HZVV 2. Ook hij speelde zich de laatste wedstrijden in de basisformatie van trainer Edward Sabandar.
Eerder gaven Raimon Benjamins, Edwin Santing, Dylan Bezuyen, Eduard Kobes, Saroney Vreeling, Joy Eising, Jesse de Haas, Ruben de Haas, Danny Kuiper en Twan Reinders al aan ook volgend seizoen in het blauwwit van Hoogeveen zaterdag te spelen.
Met een aantal andere spelers staan nog gesprekken gepland.
Andy Kreeft maakt de overstap van Hoogeveen zondag en Jelmer Wierenga keert terug van De Weide.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: