Amusement

Lisa Lois, Thijs Kemperink en meer in De Tamboer

Persfoto-HR-Lisa-Lois

Lisa Lois in Drenthe exclusief  Theatertour 

Hoogeveen – Op vrijdag 6 maart om 20.15 uur komt Lisa Lois met haar theatertour naar De Tamboer. Lisa Lois brengt in deze voorstelling met haar band een bijzondere ode aan de Britse ster Adele. Anekdotes en mooie verhalen over Adele’s carrière en persoonlijke leven, Lisa Lois brengt het allemaal aan bod. Ook geeft ze een kijkje in haar eigen leven met een flinke dosis humor en muzikale omlijsting. Deze voorstelling staat in Drenthe exclusief in De Tamboer. Dat betekent dat je deze voorstelling nergens anders in Drenthe kunt bekijken. Kaarten zijn te koop via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Thijs Kemperink terug – Eerlijk duurt het kortst

 Hoogeveen – Op zaterdag 7 maart staat Thijs Kemperink met zijn theatervoorstelling Eerlijk duurt het kortst in De Tamboer om 20.15 uur. Thijs Kemperink is een rasechte verhalenverteller en weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn. Gaat Thijs in zijn nieuwste cabaretshow de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Kaarten zijn te koop via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

 

 

 

Klassieke klanken van het Cantabile – Noord Nederlands Orkest met Barbera Rohlfs

 Hoogeveen – Op zondag 8 maart staat het Cantabile Kwartet van het Noord Nederlands Orkest om 14.00 uur in De Tamboer. Het Cantabile Kwartet speelt werken van Respighi, Berlioz, Debussy en Barber. Samuel Barber componeerde al tijdens zijn studie Dover Beach, de serenade voor strijkkwartet en bariton. Mezzosopraan Barbara Rohlfs zingt het stuk in ons theater. Kaarten zijn te koop via detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Geef een reactie