Lief en eerlijk baasje gezocht voor Tjibbe en Fedde

Hoogeveen – Gediagnosticeerd worden met M.S. is in alle omstandigheden vreselijk, maar als je ook eens in de bloei van je leven staat maakt het zeker niet makkelijker. Dit overkwam Agnes Bremer van 40 jaar, ze kreeg nog geen half jaar geleden te horen dat ze M.S heeft. Op dat moment dat je dat hoort valt je leven als een kaartenhuis in elkaar.

Maar hoe nu verder? Uiteraard moeten er heel veel dingen geregeld worden, zo ook deze. Agnes heeft twee mooie honden, een Friese Stabij genaamd Tjibbe 9 en Fedde van 8 een kruising van een Friese Stabij/Wetterhound en alsof M.S. al niet erg genoeg is moet ze ook nog eens op zoek naar een nieuw baasje voor haar beide honden. Daarom helpen wij Agnes met het zoeken naar een fantastische nieuwe baas voor haar 2 lieve vrienden.

Ben of ken jij iemand die 2 super lieve honden onder zijn of haar hoede wil nemen, twijfel dan niet en stuur een bericht naar ons mailadres: redactie@regionieuwshoogeveen.nl. Wij zorgen dat jullie berichten bij Agnes terecht komen.

Deel dit bericht!

Geef een reactie