Hollandscheveld haalt volle punten binnen

Hollandscheveld -Afgelopen zaterdag stond er maar 1 helft voetballen op het programma voor het eerste van V.V. Hollandscheveld. Op 14 december werd de wedstrijd gestaakt door een blessure van scheidsrechter van Duinen en de tweede helft werd dus vanmiddag afgewerkt.

De stand na de eerste helft was 1-1 Zat het venijn afgelopen weken vaak in het eind van de wedstrijd, waren nu de eerste 10 minuten van cruciaal belang. Al in de tweede minuut was het Mike de Jonge die de bal goed voorzet en Mathijs Snippe controleert de bal en lost een schot. Niet eens zo hard, maar hij verdwijnt wel tegen het net 2-1. Dit was voor de gasten nog geen signaal om volop alle zeilen bij te zetten, want nog geen 10 minuten later was het al weer raak voor Hollandscheveld.

Robin Bijl krijgt de bal en omspeelt de keeper van Fitboys en tikt met zijn tenen de bal langs de laatste man van Fitboys in het doel 3-1. Dan lijkt de wedstrijd wel beslist, maar Fitboys gaat nu wel volop in de aanval op zoek naar een treffer. Ze kregen ook kansen, maar waren zelf niet scherp genoeg, of vonden keeper Lennard Vos op hun pad die weer enkele keren prima redde. Ook Hollandscheveld kreeg nog een paar grote mogelijkheden, maar ook deze gingen er niet in. De stand zou 3-1 blijven en Hollandscheveld staat acht punten voor op Fitboys en sluit weer aan bij de middenmoot, en doet dus goede zaken. Zaterdag staat de inhaalwedstrijd tegen SCD’83 op het programma. Aanvang 14.30 uur op de Oosthoek. Tekst en foto: Jessica Mol