Kinderen dupe van bezuinigingen,Spelweek commissie Nieuwlande start petitie

Nieuwlande – Dit jaar is het de laatste keer dat de speeltuinen subsidie krijgen voor jeugdactiviteiten. Voor o.a de kinderspelweek Nieuwlande zou dit betekenen dat dit het laatste jaar is dat ze deze week kunnen organiseren.

Daarom  heeft Spelweek commissie Nieuwlande een petitie opgestart tegen deze plannen van de gemeente.  Spelweek commissie Nieuwlande hoopt met deze handtekeningen de gemeente duidelijk te maken dat de jeugd hiermee wordt getroffen. Het zou toch erg jammer zijn dat deze week er na 30 jaar er niet meer zou zijn. De gemeente Hoogeveen heeft de ambitie om meest kindvriendelijke gemeente te worden en te realiseren. Maar doordat de gemeente in flink in de financiële problemen zit moet men flink  bezuinigen. Ook dit soort activiteiten dat voor kinderen worden georganiseerd lijken hier de dupe van te worden. Via de LINK kan u uw steun betuigen. Foto: Nieuwslander

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Kinderen dupe van bezuinigingen,Spelweek commissie Nieuwlande start petitie

  • 21 februari 2020 om 12:25
    Permalink

    Hoogeveen mag zich de ogen uit de kop schamen “meest kindvriendelijke gemeente ” Ze bezuinigen alles voor de kids weg. Het begon al met het schrappen van de bijkomende studiekosten.

Geef een antwoord