Dit weekend veel optredens in De Tamboer

Stef Bos (c) Liesbeth van den Bos

 

 

Stef Bos – Theatertournee met nieuw album TIJD om te gaan leven

 Hoogeveen – Op woensdag 12 februari staat Stef Bos in De Tamboer. 31 januari bracht hij zijn nieuwe album TIJD om te gaan leven uit en hiermee duikt Stef samen met zijn band de theaters in. Op zijn nieuwe album draait het om levenslust en fantasie, dat is dan ook meteen het vertrekpunt van de voorstelling. Stef belooft een avond waarin het kind in ons wordt wakker gekust en waarbij verbeelding aan de macht staat.

 

Pink Floyd project – The Wall 40 Years

 Hoogeveen – Op donderdag 13 februari staat Pink Floyd Project met The Wall 40 Years in De Tamboer. In deze spectaculaire voorstelling brengt Pink Floyd Project een integrale uitvoering van The Wall, het magnus opus van Pink Floyd. Het geheel wordt ondersteund door projecties en uitdagend decor, inclusief nieuwe beelden op basis van de albumteksten en met verwijzingen naar de actualiteit. Zelfs na veertig jaar is The Wall nog altijd relevant.

 

Og3ne – Sweet Harmony Tour

 Hoogeveen – Op vrijdag 14 februari staan de dames van OG3NE met hun Sweet Harmony Tour in De Tamboer. Tijdens de vorige theatertournee Three Times a Lady wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’. Op veler verzoek zijn Lisa, Amy en Shelley daarom met hun eigen live band terug in de theaters.

 

Sara kroos – Verte 

 Hoogeveen – Vrijdag 14 februari staat Sara Kroos met haar bejubelde show Verte in De Tamboer. Ze is grof, direct en laat je lachen om de ergste dingen. Maar ze heeft een klein hartje. In haar nieuwe show pakt ze extra uit met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten Rutger en Nathaniël. Sara belooft een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan, met de energieke, stoere aanpak die men van haar gewend is. Maar ook met een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Want Verte gaat over vooruit kijken, verder denken en de vraag hoe ver er kan worden gegaan

 

Hendrik Groen  – Zolang er leven is met Beau Schneider in de hoofdrol

 Hoogeveen – Op zaterdag 15 februari staat Hendrik Groen – Zolang er leven is in De Tamboer. Humor en ontroering voeren de boventoon en ook zang en muziek zijn een belangrijk onderdeel. Er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten! In deze voorstelling zingt Swingkoor Drenthe mee met een aantal bekende nummers. Swingkoor Drenthe is een gemengd senioren popkoor uit de provincie Drenthe, waar het plezier in samen zingen altijd voorop staat.

 

Het zandkasteel – Op de Piratenboot!

 Hoogeveen – Zondag 16 februari staat Het Zandkasteel met hun nieuwe voorstelling Op de Piratenboot in De Tamboer. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen en dat kan weleens mis gaan, maar als het lukt dan glimmen ze van trots! Samen met Koning Koos beleven ze de mooiste avonturen. Piraatje spelen blijft hun favoriete spelletje. Op het toneel worden ze dan ook échte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar een schat… Vaar mee!

Op de Piratenboot is een vrolijke, interactieve en leerzame familievoorstelling waarbij het publiek lekker kan meezingen en dansen. De show zit namelijk boordevol leuke liedjes uit de gelijknamige Z@ppelin tv-serie zoals het populaire liedje: De Neuzenkriebeldans.

 

Pasión de Buena Vista  

Hoogeveen – Op zondag 16 februari staat het adembenemende live spektakel Pasión de Buena Vista in De Tamboer. Gepassioneerde Caribische dansen, opzwepende ritmes, vurige percussie, bezielde liederen en exotische kostuums. Deze bruisende show bezorgde meer dan een half miljoen mensen in 35 landen al een onvergetelijke ervaring en komt nu naar Nederland. Pasión de Buena Vista belooft het beste van de Cubaanse muziek en expressie. Swing mee op de ritmes van de rumba, mambo, cha-cha-cha en salsa. Geniet van typisch Latijnse en Caribische instrumenten als de claves, maracas, tres gitaar, bongo en wooden bass. Solisten Jose Guillermo Puebla-Brizuela, Felicita-Ethel Frias-Pernia en Alfredo Montero-Mojena zingen de sterren van de hemel met liederen in de populaire son en danzon stijl. De Buena Vista Band onder leiding van Ramon Puebla en de dansformatie zijn ongeëvenaard in hun klasse. Welkom in het Cubaanse nachtleven!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord