Stadsfestival Hoogeveen verkoopt in eerste weekend 2.000 kaarten

Hoogeveen  – Het nieuwe Stadsfestival Hoogeveen, dat op zaterdag 11 juli 2020 plaatsvindt in het Steenbergerpark in Hoogeveen, heeft in het eerste weekend meer dan 2.000 kaarten verkocht. Op het festival treden o.a. Danny Vera, Lil Kleine en Suzan & Freek op.

Early Bird tickets
Zaterdagochtend startte de ‘Early Bird’ kaartverkoop van het festival. Dit zijn kaarten met korting voor de snelle beslissers. Nog geen 48 uur later was de eerste fase van deze Early Bird tickets – 2.000 stuks – al uitverkocht. Vanaf vanochtend is de tweede fase Early Bird kaarten in de verkoop gegaan. 

‘We zijn enorm blij om te zien dat het festival zo leeft onder de verschillende doelgroepen. We proberen met Stadsfestival Hoogeveen een festival neer te zetten voor jong en oud, en aan de kaartverkoop en de reacties online lijkt dat goed te lukken. We kijken nu al enorm uit naar 11 juli!‘  aldus festivaldirecteur Maurice Endeman. 

Programma 
Op het festival treden naast Danny Vera, Lil Kleine en Suzan & Freek ook Stuk, Daredevils, Ayden, Giocatori en Woezel & Pip op. Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via stadsfestivalhoogeveen.nl.

Geef een reactie